daten trein

Na het ellenlange afstemmen betreffende agenda’s vonden we eindelijk een geschikte datum voordat onze date. Of ja, een date, eigenlijk gaat het gewoon om een gezellige lunch.

Een beetje bijpraten over de zaken des levens, dat is net iets makkelijker “live” dan via honderden bi chat e-mails.

Locatie is traditioneel het Ariane Hotel in Ieper. Als gentleman maak ik de verplaatsing, maar daar zijn wel wat voorwaarden aan verbonden. Jij stelt voor om te trakteren, maar dat hoeft niets eens. Zolang je toch je opdracht uitvoert, langduriger vraag ik niet. Plus die opdracht, die ligt vast sinds jouw e-mail van 9 februari. Daarin gaf je te kennen dat je over beslist Pabo-string beschikt. Het enige wat je moet uitvoeren, is deze aanhebben met onze date. Niet datgene ik dat zal checken, ik geloof jou bij je woord. En hé, de vorige keer zat je wel zonder slipje voor mij, dus werkelijk is het een vestimentaire verbetering. Na een minuut van twijfel heb je ingestemd, dus om stipt 12u. 30 zoen ik een knappe dame, gehuld in een mooi jurkje, nylons en laarzen. En een bh, vermoed ik. En een Pabo-string, weet ik wel zeker. Zelf ben ik casual aangekleed: niet overdressed, maar wel zoals het hoort voordat iemand met mijn job. Jij gaf mij plagend de opdracht om tussen het aperitief en de lunch naar het toilet te gaan om even met mezelf te spelen. Wat een opoffering aan mij…

We krijgen beslist plaatsje toegewezen, dit keer binnen, want echt zomeren doet het natuurlijk nog niet. Net zoals de vorige keer ben jouw wat onwennig door de opdracht, maar dat verdwijnt al snel na een paar teugjes van je aperitief, ook wel witte wijn genoemd. We praten aangaande de dingen waar we gewoonlijk over praten, toch er hangt iets speciaals in de lucht. Je zegt het niet met zoveel woorden, maar stiekem vind je het wel opwindend dat je in een vol restaurant zit te aperitieven in een string.

Bovendien zitten we wat afgezonderd, wat ons boven de gelegenheid stelt vanwege vrijuit te praten. Jij geeft toe dat de een eeuwigheid geleden zijn dat je deze string nog droeg, dus ik ben blij dat jouw die speciaal voor mij hebt aangetrokken. Wij zouden wij niet zijn, indien we het niet over seks zouden hebben. Onbewust stuur ik het eventueel in die richting, maar dat zal je mij wel niet kwalijk aanvaarden.

Je seksleven is, bijvoorbeeld je zelf toegeeft, het seksleven dat je vaak bij getrouwde koppels aan kinderen aantreft. Het bestaat nog, deels omdat het moet, maar in de verste verte is u niet meer te matchen met de beginfase. Toen was alles nog prettig ongeremd, maar nu zijn er zodanig veel factoren die het feestje inslikken verpesten. Een drukke agenda, een ziek kind plus, niet te vergeten, dezelfde stressvol hoofd, zodat het niet altijd evident zijn om “zomaar” in the mood te zijn. Je hebt prikkels nodig, plus geen klein beetje. Bovendien… ach, moet je dat echt wel zeggen? Klagen over de bedprestaties betreffende je man is soms één van de allernieuwste taboes, maar jij leven nu eenmaal een open boek voor mij.

Jouw man is heus genkel slechte minnaar. Hij bezit een goed lichaam, “down under” mag je zeker niet klagen, maar hij heeft nu eenmaal de passie van een kamerplant. Hij is op zoveel vlakken een fantastische man/echtgenoot, maar zijn aanpak bij bed laat toch enigszins te wensen over. De contrast tussen jouw passie en zijn rationaliteit, “we gaan toch niet erbij gek doen hé” moet nauwelijks groter zijn. Je leert daar mee bestaan, maar toch blijft u knagen. Wat zou je toch nog graag ooit hard aangepakt worden. Je laten leiden, je helemaal overgeven aan de lust en genomen worden zelfs de plaaster van de muren brokkelt.

Ik moet toegeven: al is het geen verrassing voor mij, jouw behoefte naar beslist stevige beurt maakt één en ander los betreffende mij. Ik krijg steeds meer zin om mijn aperitief naar binnen te werken en mijn opdracht uit te voeren, zo opgewonden ben ik intussen. En jij, jij weet alles over mjin talrijke fantasieën. Op dat vlak ben ik ook dezelfde open boek. Ik heb een heel onderdanig kantje, waarbij ik vernederd wil worden, maar tegelijk kan ik ook dominant eruit de hoek komen.

Hoe meer ik hierover praat, hoe meer ik kenmerk dat het jou ongetwijfeld in een zeer leuke mate interesseert. Onze aperitief is inmiddels naar binnen gespeeld en ik hou woord. Terwijl jij dezelfde beetje bekomt van ons verkennend gesprek, haast ik mij naar het toilet. Ik doe wat mij gevraagd werd te doen. Ik sluit mij met in het toilet, ik laat mijn broek en boxershort zakken en, tja, weinig verrassend kan ik meteen aan de slag. Je hebt me geil gemaakt, dus het zijn heerlijk om even aan mezelf te spelen. Even maar, een minuutje alsof zo, waarna ik mij weer naar jou haast. Jij kreeg even de tijd om je gedachten te verzetten, maar datgene lukte niet echt. Het enige wat je concreet hebt gedaan, is de bestellen van nog twee glazen witte wijn.

Je lacht als je mij terug ziet komen en je vraagt mij hoedanig het was. Plagend zeg ik dat het grappig was en dat ik fantaseerde dat ik een stijlvolle, klassevolle dame een stevige beurt bezorgde. Je bent benieuwd naar de “happy ending” al later niet, maar ik ben nogal duidelijk: ik zeg jou dat ik erg even genoten heb, echter dat ik niet ben klaargekomen. “Je weet allesbehalve wat er mij vandaag nog te wachten positie, en dan hou ik mij liever wat boven. ” Jij slikt. Wanneer dit geen hint was.

En nee, ik ben jouw type niet. Nimmer geweest en dat zullen ook nooit zo is. Anderzijds: thuis loopt jouw type rond, maar met hem zal het niets komen. En wie verschillend kan je zo vertrouwen? Je hebt je tot op vandaag nog nimmer ingebeeld dat je seks met mij zou hebben, laat staat dat jouw erover gefantaseerd hebt. Het gesprek van daarnet heeft echter één en ander losgemaakt. Een tijdje droog staan, een glaasje wijn en een Pabo-string. Factoren in de rand dat dat tikkeltje extra geven.

Of jij mijn type bent? Ach, is dat belangrijk? Ik heb daarginds nooit een geheim met gemaakt dat je er goed uitziet en datgene je best wel dezelfde lekker ding bent. Al wil ik jou niets tot een ding verengen. Je bent een levend wezen, of eerder dezelfde levendig wezen. Natuurlijk wil ik jou wel eens…

Het hoofdgerecht is bij komst, en het zijn opmerkelijk hoe we ons moeten inhouden om niet gewoon verder te praten terwijl de garçon geheel serveert. Hij kan niet snel genoeg weg is. Seks is de rode draad in ons gesprek en hoe meer de tijd verstrijkt en hoedanig meer wijn zich van jou meester maakt, hoe opener je wordt.

Wat als een onschuldige opmerking richting jouw man begon, lijkt meer en meer een soort van klaagzang te worden. Altijd dezelfde aanrakingen om alles op gang te brengen, altijd hetzelfde voorspel, altijd dezelfde locatie. De sleur met het seksleven, geen verrassing, maar intussen zit je er wel mee. Jij, de vleesgeworden passie, jij moet het stellen aan iemand die niet ooit durft te denken bij buitenseks… Je weet allesbehalve wie er kijkt. Zucht.

Het valt me met dat spanning in de lucht hangt. Geen idee vanwaar dit komt, de is niet de belangrijkste keer dat we lunchen, het is ook niet de eerste keer dat we over seks praten. Ik krijg steeds meer interesse om je string eens van nabij bij bewonderen, maar ik hou mij gedeisd. Ik probeer een gentleman te blijven. In zekere zin.

Gedurende het dessert laat ik schalks vallen dat ik wel zou weten hoedanig ik jou zou aanpakken. Jij wordt nieuwsgierig zoals mijn aanpak, maar hé, ik ga toch niet meteen alles verklappen? Wie weet wat er ons nog te wachten staat… Jij blijft doorvragen, maar ik blijf op de vlakte. “Als je het wil weten, dan ga je toch écht moeten ondervinden hoor. ” Je bent van plan vanwege meteen een aantal gewetensbezwaren op tafel te gooien, maar het lukt